back

Ще один «Шкільний автобус» став подарунком для учнів. Тепер і Сновського району

27-05-2016 17:22

Із традиційним святковим настроєм, щирими привітанням та сюрпризами пройшло шкільне свято Останнього дзвоника у ЗОШ І-ІІ ступенів № 1, що у місті Сновськ.

Цьогоріч до школи завітала заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

- Я бажаю, щоб наші діти отримували у школі такі знання, які були б для них міцною основою та гарним орієнтиром у подальшому житті. Щоб вихованці шкіл зростали, збагачуючись від своїх вчителів лише справжніми людськими цінностями. Тож від нас, дорослих, надзвичайно багато залежить, яким буде життя наших дітей завтра, – сказала Наталія Романова, вітаючи всіх зі святом.

Теплі слова вдячності вчителям та батькам, а також щирі побажання майбутніх успіхів випускникам від заступника голови ОДА доповнились довгоочікуваним подарунком. Район отримав ще один «Шкільний автобус», який відтепер поповнить автопарк відділу освіти.

Вручаючи ключі від автобусу, Наталія Романова висловила сподівання, що обласній владі вдасться покращити стан доріг між населеними пунктами. І тоді дітям буде комфортно добиратися на зручних шкільних автобусах з усіх куточків району до своїх навчальних закладів.

Святковий настрій разом з дітьми, батьками та вчителями школи № 1 також розділили перший заступник голови райдержадміністрації Микола Іваницький та начальник відділу освіти РДА Тетяна Булденко.




Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода