back

Віктор Тканко провів робочі наради

21-02-2012 | 15:51

21 лютого заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів робочу нараду з підготовки та проведення в області урочистих заходів до Міжнародного дня 8 Березня.

Учасники наради обговорили та узгодили план проведення заходів, яким, зокрема, передбачається зустріч голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з жінками Чернігівщини та урочисте зібрання і святковий концерт в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка.

Також під час наради було розглянуто низку організаційних питань з підготовки урочистостей.


*****


Цього ж дня в облдержадміністрації відбулася нарада щодо підготовки та відзначення 198-ї річниці з дня народження Т.Г.Шевченка, яку провів заступник голови ОДА Віктор Тканко.

9 березня Україна відзначатиме чергову річницю з дня народження Великого Кобзаря. У Чернігові цього дня відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка; в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка пройдуть вистави за творами Кобзаря, в бібліотечній системі – урочисті вечори, а громадськість проведе флеш-моби.

Учасники наради обговорили та узгодили порядок проведення церемонії покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка.

За результатами наради заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів ОДА.





Управління у справах преси та інформації оболдержадміністрації