back

«З відкритим серцем до кожної дитини»

16-12-2011 | 17:13

У рамках всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини», ініційованої Президентом України Віктором Януковичем, 16 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко відвідав прийомну родину Тетяни Семенівни Макарової, яка проживає в місті Чернігові.

Тетяна Семенівна має дорослу доньку, що живе в Польщі. Починаючи з 2003 року, ця добра, чуйна жінка взяла під опіку та виховує 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти Тетяни Семенівни – комунікабельні, активні й веселі, гарно навчаються, відвідують різні гуртки та музичну школу.

Будинок, у якому мешкає родина, має 11 житлових кімнат, ігрові зали, комп’ютерну кімнату, кухню, столову, пральню, ванну, душові кімнати. „Мама Таня”, як її називають діти, планує й надалі брати дітей на виховання, тому поряд із будинком зведено новий, в якому вже ведуться внутрішні роботи.

Станіслав Прокопенко привітав велику і дружню родину з Днем Святого Миколая, що наближається, побажав здоров’я, щастя, благополуччя та вручив дітям солодкі подарунки.








Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації