back

Обласний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» розпочався поблизу Чернігова

19-05-2016 | 20:29

У селі Количівка, що поблизу Чернігова, на базі табору «Юний турист» сьогодні, 19 травня, було урочисто відкрито ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура-2016). Впродовж 19 – 24 травня 216 юнаків та дівчат у складі 27 команд з усієї області проведуть у наметовому таборі, гартуючись фізично і духовно. За підсумками гри буде обрано команду, яка представлятиме Чернігівщину на загальнодержавному рівні.

Крім безпосередніх учасників гри, їхніх наставників та організаторів заходу, участь у відкритті змагань узяли, зокрема, голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч, його заступник Наталія Романова, Чернігівський військовий комісар Олександр Криворучко, представник Інституту національної пам’яті Сергій Бутко, завідувач сектору Чернігівської області державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко. Також на урочистому відкритті були й духівники – настоятель Собору всіх святих м. Ніжин, почесний громадянин Ніжина, Народний Герой України, протоієрей Отець Сергій Чечін, настоятель кафедрального собору святої Катерини Козацької православної громади міста Чернігова, протоієрей Роман Кіник.

«Впевнений, що гарт, набутий протягом року і виявлений під час змагань, допоможуть вам зробити правильний вибір у житті, стати вірними синами і дочками України. Кожен з вас гідний перемоги. Тож нехай переможе козацька воля, гордість за нашу Батьківщину. Бажаю рою, який здобуде перемогу в області, гідно представити Чернігівщину на Всеукраїнському етапі гри», – звернувся до учасників заходу керівник виконавчої влади області Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації