back

Після реконструкції відкрито терапевтичне відділення та відділення інтенсивної терапії Носівської ЦРЛ

05-01-2012 | 19:11

В рамках робочої поїздки голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка до Носівського району відбулося урочисте відкриття після реконструкції терапевтичного відділення та відділення інтенсивної терапії Носівської центральної районної лікарні.

Приміщення стаціонарного лікування хворих введено в експлуатацію в 1966 році. З того часу проводився лише поточний ремонт та часткова заміна інженерних мереж, які вийшли з ладу. Внутрішнє планування відділень не давало змоги встановити сучасне медичне обладнання для забезпечення постійного нагляду за хворими та витримати вимоги санітарних норм перебування хворих у палатах. Без проведення реконструкції приміщень виправити ситуацію було неможливо.

Як підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, знакова подія, з якої починається рік – реконструкція двох відділень стаціонару Носівської центральної районної лікарні – стала ще однією вагомою конкретною справою, спрямованою на реалізацію Програми економічних реформ Президента України Віктора Януковича.

«Це – результат спільної злагодженої роботи виконавчої гілки влади, керівників підприємств, народних депутатів та всіх тих, хто відгукнувся на прохання про допомогу. Ми маємо наочний приклад соціальної відповідальності бізнесових структур у співпраці з місцевою владою за розвиток району», - підкреслив очільник області.

Від обласної адміністрації лікувальний заклад отримав у подарунок телевізор.

У відкритті оновленого стаціонарного корпусу також взяв участь народний депутат України Іван Куровський, який зробив вагомий особистий внесок у справу реконструкції лікарні та пообіцяв найближчим часом надати допомогу лікувальному закладу у вигляді нового обладнання.











Прес-служба облдержадміністрації