back

Депутати Ніжинської міської ради вивчали сучасне антикорупційне законодавство України

12-05-2016 | 09:21

11 травня у рамках підвищення кваліфікації депутатів Ніжинської міської ради Центр підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг на тему: «Забезпечення ефективності запобігання та протидії корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

Під час відкриття семінару заступник директора Центру Петро Підгайний відзначив актуальність обраної теми семінару, ним було підкреслено, що практика проведення таких тренінгів сприяє покращенню обізнаності депутатського корпусу Ніжинської міської ради із новим антикорупційним законодавством України.

Проводив семінар головний спеціаліст юридичного відділу апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Іван Вересоцький.

Учасники семінару обговорили історичний ракурс корупції та міжнародний досвід протидії та запобігання їй, мали змогу отримати роз’яснення щодо того, як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України, існуючих заходів для усунення причин та умов, що призводять до вчинення корупційних правопорушень. Слухачі семінару отримали обґрунтовані відповіді на численні запитання.

У роботі семінару-тренінгу взяла участь начальник відділу з питань організації діяльності Ніжинської міської ради та її виконавчого комітету Віталіна Пальоха.


За інформацією Чернігівського ЦППК