back

Заступник голови ОДА Сергій Сергієнко відвідав ТОВ «Пласт-Бокс Україна»

12-05-2016 | 08:15

Учора, 11 травня, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко відвідав у м.Чернігові ТОВ «Пласт-Бокс Україна», яке є передовим виробником упаковки з пластмаси. У ході робочого візиту він ознайомився з виробничими потужностями підприємства, поспілкувався з керівництвом ТОВ «Пласт-Бокс Україна» щодо існуючих проблем та подальших перспектив розвитку.

На сьогодні ТОВ «Пласт-Бокс Україна» – це сучасне підприємство, що динамічно розвивається. Основними напрямками роботи є виробництво ящиків для м’яса, риби, овочів та ін. Ця продукція виготовляється з пластику, що відрізняються високою функціональністю та приємним зовнішнім виглядом. Сировина, що використовується для виробництва (поелітилен HDPE: High Density Polyethylene) гарантує додаткову міцність і стійкість до зовнішнього впливу.

На даний час на підприємстві працює 18 ливарних машин Krauss Maffei і HUSKY Hylectric та інші, які переробляють близько 400 тонн поліпропілену та поліетилену високої щільності на місяць.

Завдяки інтенсивній співпраці з польською фабрикою міжнародного концерну Curver введена в дію окрема лінія для виробництва кошиків та контейнерів для сміття, інших товарів для домашнього побуту.

Крім того, підприємство виготовляє круглі відра об’ємом 1, 3, 5, 10, 20 літрів, ємності на 33 літра та овальні відра об’ємом 2, 5, 10 літрів, виготовлені із доступної на ринку сировини (первісного поліпропілену). Як правило, даний товар використовується як універсальна упаковка у хімічній та продовольчій галузях.

Основними споживачами продукції є відомі в Україні виробники лакофарбової продукції ТОВ «Тіккуріла», ТОВ «Колор Пак», ПрАТ «Поліфарб Україна», такі підприємства харчової промисловості як акціонерні товариства «Чумак», «Миронівський хлібопродукт», «Глобинський м’ясокомбінат», «Ясен», «Чернігівський молокозавод», «Чернігівриба», «Щорський завод продтоварів» та ін.











За інформацією Управління промисловості,

транспорту і зв'язку облдержадміністрації