back

Голова облдержадміністрації провів особистий прийом громадян

21-12-2011 | 15:19

21 грудня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів особистий прийом громадян.

До керівника області звернулися депутати Ніжинської міської ради з проханням про налагодження співпраці з Ніжинським міським головою Михайлом Приходьком задля вирішення у наступному році актуальних питань життєдіяльності міста.

Голова облдержадміністрації пообіцяв сприяння у розв’язанні існуючих проблем.

Питання щодо добудови підвідного газопроводу до с. Червоний Плугатар, а також водозабезпечення та водовідведення смт Талалаївка піднімалося депутатом Талалаївської районної ради.

Володимир Хоменко пообіцяв підтримку у добудові газопроводу та повідомив, що з наступного року у Талалаївці почнеться реалізація комплексного проекту по забезпеченню якісною водою мешканців селища.

Також на зустрічі порушувалися питання щодо спрямування додаткових коштів для вирішення соціальних питань на території Талалаївського району, де ведуться роботи по видобутку нафти та питання щодо виплати надходжень до місцевого бюджету приватними підприємствами, які працюють на території району.

Крім того, голова облдержадміністрації розглянув питання мешканця Городні стосовно працевлаштування та скаргу жительки Чернігова на ПАТ «Чернігівгаз» стосовно безпідставного нарахування боргів за спожитий природний газ.

Уважно розглянувши питання, Володимир Хоменко дав доручення відповідним службам вишукати можливості їх позитивного вирішення у межах чинного законодавства.

Прес-служба облдержадміністрації