back

Леонід Сахневич представив нового голову Менської РДА

05-05-2016 | 14:22

5 травня в.о голови облдержадміністрації Леонід Сахневич представив нового очільника Менського району активу місцевої громади.

Валерія Щукіна призначено головою Менської районної державної адміністрації розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 29 квітня 2016 року № 191.

У ході зустрічі Леонід Сахневич окреслив основні завдання, які стоять перед районною владою, зупинився на суспільно-економічних проблемах. Окрім цього, визначив пріоритетні напрямки діяльності. Серед них – реалізація інвестиційних проектів з переведення котелень місцевих бюджетних установ на альтернативні види палива, виплата заборгованості по заробітній платі тощо.

Не залишив обласний керівник поза увагою і питання соціального захисту та надання всебічної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців. Також вказав на необхідність продовження адміністративно-територіальної реформи та ведення відкритого діалогу з місцевою громадою.

У своєму виступі в.о голови облдержадміністрації закликав органи виконавчої влади, місцевого самоврядування та представників громадськості до тісної співпраці задля вирішення нагальних проблем району.

Він побажав новопризначеному голові райдержадміністрації успіхів у роботі та пообіцяв конструктивну співпрацю і підтримку з боку обласної влади.

Цю посаду Валерій Миколайович обійняв у досить непростий час. Наша держава стоїть на шляху розвитку, проте фінансово-економічна ситуація залишається складною і напруженою. Сьогодні ми вимушені діяти заощадливо і планувати бюджет так, аби забезпечити коштами виплату всіх видатків, – зазначив Леонід Сахневич.

У свою чергу, Валерій Щукін подякував керівництву держави та області за високу довіру. Він висловив сподівання на плідне співробітництво з керівниками організацій, головами територіальних громад, підприємцями та громадськістю району. Новопризначений голова районної державної адміністрації запевнив присутніх, що докладатиме максимум зусиль задля розвитку Менщини.

Від імені представників місцевого самоврядування Валерія Щукіна привітав голова районної ради Олександр Мисник.

За повідомленням сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю апарату Менської РДА