back

Урочисте зібрання з нагоди 35-ї річниці створення підприємства Чернігівський пивкомбінат «Десна»

15-12-2011 | 16:24

15 грудня відбулися урочистості з нагоди 35-ї річниці створення підприємства Чернігівський пивкомбінат «Десна» (нині Чернігівське відділення ПАТ «САН ІнБев Україна»).

Зі святом працівників та ветеранів підприємства привітали керівники області та міста.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко у вітальному слові, зокрема, зазначив, що від початку пуску потужностей заводу у 1976 році пройшло не так багато часу, але на підприємстві відбулися фундаментальні зміни: пройшовши складний шлях роздержавлення, приватизації та залучення іноземних інвестицій, підприємство поступово завойовувало позиції флагману вітчизняного пивоваріння.

Запорукою успішного розвитку виробництва стало органічне поєднання кращих традицій українських броварень із сучасними світовими технологіями. Сьогодні продукція чернігівських пивоварів широко знана як в Україні, так і далеко за її межами, адже кожний десятий декалітр українського пива виробляється саме на підприємстві Чернігівського відділення ПАТ «САН ІнБев Україна».

Окрему подяку керівник області висловив колективу підприємства за активну громадську позицію в царині спонсорства та меценатства.

«Упевнений, що ваша самовіддана праця у поєднанні з найновішими технологіями і передовим досвідом стане надійною основою для подальшого розвитку підприємства, нарощування обсягів виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продукції відповідно до світових стандартів», - наголосив Володимир Хоменко та нагородив кращих працівників відзнаками облдержадміністрації.

Присутніх також привітали заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет.











Прес-служба облдержадміністрації