back

Чернігівська обласна стоматологічна поліклініка відсвяткувала 50-річчя

25-02-2011 | 16:09

50 років тому, 20 лютого 1961 року, у м. Чернігові розпочала свою роботу Чернігівська обласна стоматологічна поліклініка. Почавши з одного кабінету, де надавалася невідкладна стоматологічна допомога, з роками вона перетворилася на базовий лікувальний заклад, який пропонує широкий спектр стоматологічних послуг населенню Чернігівщини.

Привітати колектив та ветеранів праці з цим поважним ювілеєм прийшли заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Галина Василькова, представники профспілки стоматологічних працівників області, художні колективи.

Звертаючись до присутніх, Віктор Тканко подякував за самовіддану працю, турботу про жителів області та висловив впевненість, що вони й надалі гідно стоятимуть на варті здоров’я людей.

Він побажав усім щастя, здоров’я, родинного добробуту та вручив відзнаки обласної державної адміністрації кращим працівникам.

Головний лікар обласної стоматологічної поліклініки, заслужений лікар України Валерій Чмель зробив короткий екскурс в історію підприємства, з моменту його створення до наших днів, згадуючи з особливою теплотою ветеранів, відмічаючи кращих стоматологів, які працюють зараз.







Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації