back

29-04-2016 08:35

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничний розмір плати за послуги ПП «ТОРГ - СВ»»

На основі розрахункових матеріалів поданих ПП «ТОРГ - СВ» підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничний розмір плати за послуги ПП «ТОРГ - СВ»». Проблема, яку планується розв’язати з прийняттям нормативного акта полягає у приведенні граничного розміру плати на послуги ринку у відповідність до діючої нормативно-правової бази та встановленні економічно обґрунтованого розміру плати за послуги, що надаються та у забезпеченні беззбиткової фінансово-господарської діяльності ринку.

Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 27 квітня до 11 травня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 24, 26; тел. 675-834, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Товстоліс Світлана Володимирівна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничний розмір плати за послуги ПП «ТОРГ - СВ»»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода