back

Сергій Сергієнко ознайомився з виробничими потужностями ТОВ «ТАН»

27-04-2016 | 10:58

26 квітня заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко відвідав чернігівське підприємство ТОВ «ТАН». У ході робочого візиту він ознайомився з виробничими потужностями підприємства, обговорив з його керівництвом існуючі проблеми та подальші перспективи розвитку.

На сьогодні ТОВ «ТАН» є одним з лідерів ринку промислових підприємств України, що випускають обладнання для виробництва рослинної, рапсової, соняшникової олії, а також проектують і впроваджують нові розробки в масложировій промисловості.

Установки для первинної обробки пресованого масла, а також його подальшої рафінації, вінтеризації, дезодорації, гідрогенізації при виробництві саломасу з успіхом використовуються на багатьох підприємствах. Завод випускає не тільки харчове обладнання. ТОВ «ТАН» також є розробником сертифікованого обладнання для виробництва біодизеля.

Підприємство має потужну конструкторську і технологічну базу, представлену інженерами-конструкторами і технологами вищої кваліфікації. Завдяки довгому й успішному функціонуванню, завод має репутацію надійного партнера і постачальника міжнародного рівня. ТОВ «ТАН» здійснює виробництво обладнання для підприємств харчової промисловості Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Польщі, Німеччини та інших країн Європи.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації