back

Ніжинці вшанували пам’ять героя

26-04-2016 | 17:15

Днями у Ніжині біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають» відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців, що загинули у зоні проведення АТО.

Колектив Державної фіскальної служби в області з сумом та гордістю віддав шану своєму колишньому колезі — полковнику міліції Дмитру Терновому, який більше 10 років проходив службу у податкових органах і з честю виконав свій обов’язок перед Вітчизною.

Вшанували пам'ять героя виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДФС в області Олексій Барановський, Ніжинський  міський голова Анатолій Лінник, родина Дмитра Тернового, представники громадських організацій, а також працівники фіскальної служби області та району.

У своєму виступі Олексій Барановський закликав присутніх пам’ятати про подвиг героїв, які загинули на цій неоголошеній війні. Він висловив надію, що ці трагічні жертви були не марні і вони стануть останніми у сумному списку загиблих на сході держави наших бійців. З особливими словами вдячності і співчуття Олексій Барановський звернувся до родини Дмитра, яка втратила найдорожчу людину — батька та чоловіка.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять воїнів, чия висока громадянська мужність, відданість Україні та присязі віднині навічно закарбовані у нашій пам’яті. Присутні поклали квіти до монументу Героям Небесної Сотні.

Заходи продовжилися на території Ніжинської загальноосвітньої школи № 9, де була відкрита меморіальна дошка полковнику Дмитру Терновому.

 


Дмитро Терновий



За інформацією сектору комунікацій відділу організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області