back

Відбулося засідання ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації

21-12-2011 | 12:45

21 грудня на базі Остерського коледжу будівництва та дизайну, що в Козелецькому районі, відбулося виїзне засідання ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, у якому взяв участь заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань Віктор Тканко.

Учасники засідання обговорили стан та перспективи розвитку ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області, окреслили перспективи розвитку закладів вищої освіти Чернігівщини в контексті Національної стратегії розвитку освіти в України на 2012-2021 роки, затвердженої на ІІІ Всеукраїнському з’їзді працівників освіти.

Директори навчальних закладів області ознайомилися з роботою коледжу та оглянули учбові приміщення. Директор Остерського коледжу будівництва та дизайну Віктор Самодєлок поінформував колег про існуючи проблеми в практичному навчанні студентів.

В ході роботи також відбулося засідання «круглого» столу, під час якого було обговорено та визначено критерії рейтингу вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Управління у справах пресита інформації облдержадміністрації