back

Чим живе гуманітарна сфера, дізнавалася Наталія Романова під час поїздки до Бобровицького району

21-04-2016 | 11:10

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова учора, 20 квітня, з робочим візитом відвідала Бобровицький район. Разом з нею питання розвитку спортивної галузі, реалізації молодіжної та сімейної політики, підготовку до оздоровлення дітей вивчали директор профільного Департаменту Ніна Лемеш та її заступник Світлана Скиба.

За участі в. о. голови райдержадміністрації Володимира Ляховенка та голови районної ради Тетяни Ковчежнюк обговорили ряд питань гуманітарної сфери району.

Зокрема, у ході робочої поїздки відвідали стадіон «Колос» у Бобровиці, де ознайомилися з ходом робіт з оновлення покриття футбольного поля, ремонтом трибуни, системою для поливу. Оглянули приміщення дитячо-юнацької спортивної школи районного відділу освіти. Тут проходять тренування дзюдо, є зал для тренувань важкоатлетів. Тож обговорили питання можливості заміни татамі, сприяння у підготовці до чемпіонату світу члена збірної команди України з важкої атлетики, майстра спорту міжнародного класу Яни Назаренко з Бобровиці.

Керівники області та району побували у двох багатодітних сім’ях, ознайомилися з умовами проживання та їх проблемами. Родині Антона та Наталії Коваль вручили цінний подарунок – газову плиту. Багатодітна сім’я Анатолія та Надії Дубовець отримала сертифікат на двоярусне дитяче ліжко. Діток цих сімей порадували солодкими подарунками.

Наталія Романова висловила переконання, що розвиток спортивної галузі, підтримка ініціатив молоді, допомога сім’ям з дітьми – ті питання, без вирішення яких не можна говорити про успішне життя району. Тож органам влади і надалі необхідно знати і розуміти, з якими проблемами живуть громадяни, щоб надзвичайно уважно опікуватись питаннями їх підтримки.





За інформацією Бобровицької райдержадміністрації