back

Заступник голови ОДА Сергій Сергієнко відвідав НВО «Група компаній «МАГР»

20-04-2016 | 11:42

19 квітня  заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко відвідав Науково-виробниче об'єднання «Група компаній «МАГР».

Підприємство засновано в 1998 році, основними напрямками  діяльності якого є розробка та виготовлення різноманітного обладнання та автоматизованих ліній в сферах деревообробки, металообробки та атомної промисловості.

Науково-технічний потенціал НВО «Група компаній «МАГР» дозволяє вирішувати найрізноманітніші завдання, пропонувати нові продукти та послуги, вирішувати проблеми імпортозаміщення в оборонній та атомної промисловості, брати участь у національних та міжнародних проектах будь-якого рівня складності. Технології та технічні засоби, створені в конструкторському бюро підприємства, захищені численними патентами.

Висококваліфікований персонал та технологічне обладнання компанії НВО «Група компаній «МАГР» дозволяє надавати такі послуги:

- токарні роботи, фрезерні роботи, координатно-розточні роботи на універсальних верстатах і на верстатах з ЧПУ;

- зварювання (конструкційних і нержавіючих сталей), різання та згинання;

- термічна обробка матеріалу;

- виготовлення металевих заготовок методом гарячого штампування.

- заготівельне виробництво, плазмова різка металу;

- виготовлення промислових виробів, у тому числі і великогабаритних, з пластмас (лиття на термопластавтоматах і вакуумне формування).

Якість продукції забезпечується за рахунок постійного вдосконалення системи менеджменту якості НВО «Групи компаній МАГР», сертифікованої на відповідність вимогам ISO 9001: 2008.

У рамках робочого візиту заступник голови облдержадміністрації ознайомився з виробничими потужностями підприємства, поспілкувався з керівником НВО «Група компаній «МАГР» щодо існуючих проблем та подальших перспектив розвитку.









За повідомленням Управління промисловості,

транспорту і зв’язку облдержадміністрації