back

Учнівські навчально-польові збори відкрито в Чернігові

20-04-2016 09:11

Учора на базі Чернігівського ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою відбулося урочисте шикування з нагоди відкриття навчально-польових зборів учнів навчальних закладів обласного підпорядкування.

Прийнявши рапорт учасників зборів, до присутніх школярів із вітальним словом звернувся голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. Він відзначив важливість такого роду вишколів як з точки зору патріотичного виховання, так і набуття військово-прикладних навичок, побажав юнакам наснаги і успіхів, подякував за їхній свідомий патріотизм.

Також настановчі промови перед учасниками зборів виголосили обласний військовий комісар Олександр Криворучко і завідувач сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в Чернігівській області Альберт Черешко.

Пом’янувши загиблих оборонців України, учасників антитерористичної операції, та делегувавши вихованців ЧЛПВФП для покладання квітів до пам’ятного знаку Борцям за волю та незалежність України, учасники зборів у супроводі духового оркестру урочистим маршем покинули плац і попрямували приступати безпосередньо до виконання завдань навчально-польових зборів.

Відповідаючи на питання журналістів, голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч запевнив, що практика проведення польових зборів учнівської молоді буде системно відновлюватися. Адже такі заходи мають оздоровчий, військово-практичний, патріотичний і командно-злагоджувальний аспекти, що є дійсно актуальним у вихованні нинішніх школярів.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода