back

Привітання з Новим 2012 роком

30-12-2011 | 12:00

Шановні жителі Чернігівщини!

Щиро вітаємо вас з Новим 2012 роком!

Проводжаючи ювілейний для країни рік, ми пригадуємо яскраві моменти, якими він запам’ятався, аналізуємо пройдений шлях та намічаємо орієнтири на майбутнє.

2011 рік, в який Україна відзначила 20-річчя своєї незалежності, був сповнений для Чернігівщини знакових подій, інтенсивної роботи та важливих кроків по стабілізації суспільно-політичного життя, соціально-економічного та культурного розвитку регіону.

Багато корисних справ зроблено за цей рік. Затверджено Середньострокову програму соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина-2015. Спільний шлях до добробуту», яка стала регіональним втіленням загальнодержавних реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем.

Цього року в області зібрано рекордний урожай зернових – 2,5 мільйони тонн та найвищий за останні 15 років урожай картоплі. Ми будували житло, відкривали дитячі садки і відновлювали школи, забезпечували медичні заклади сучасним обладнанням, відроджували історичні пам’ятки, облаштовували добробут і злагоду в нашому спільному домі. Висловлюємо вдячність усім краянам, які самовідданою працею примножують матеріальні і духовні багатства Чернігово-Сіверського краю, піклуються про добробут людей.

Саме завдяки вашій працьовитості, професійності та любові до рідної землі ми входимо у 2012 рік із запасом вагомих напрацювань та намірів, щоб зробити у новому році ще більше корисних і потрібних суспільству справ. Турбота про людину, підтримка тих, хто потребує соціальної допомоги, створення гідних умов для життя мешканців Чернігово-Сіверського краю залишаються і в наступному році пріоритетними напрямами роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Дорогі земляки !

Новорічні свята завжди пов’язані з добрими побажаннями, новими надіями та сподіваннями.

Хай 2012 рік стане для всіх жителів нашої славної Чернігівщини успішним роком нових досягнень, а для України – роком конструктивних соціально-економічних перетворень у напрямку утвердження її як сучасної європейської держави.

Нехай Новий рік увійде до кожної оселі добром і благополуччям, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки в ім’я процвітання рідного краю.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник