back

Заступник голови ОДА Сергій Сергієнко відвідав чернігівське підприємство ПрАТ «ТЕРА»

14-04-2016 | 15:08

13 квітня  заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко відвідав чернігівське підприємство ПрАТ «ТЕРА».

ПрАТ "ТЕРА" є виробником широкого асортименту датчиків температури й вологості, контрольно-вимірювальних приладів та інших засобів автоматики. Підприємство має власні виробничі, офісні та складські приміщення загальною площею більше 2000 м2. На підприємстві близько 90 чоловік.

Апаратура, що виготовляється ПрАТ «ТЕРА», застосовується для автоматизації систем тепло- і газопостачання, вентиляції і кондиціювання, в технологічних процесах хімічної промисловості, машинобудування, сільського господарства, грибівництва та інших галузей народного господарства.

Для складання електронної апаратури застосовуються комплектуючі провідних світових виробників. Якість продукції контролює власний відділ технічного контролю. Система управління якістю на виробництві сертифікована за стандартом ISO 9001: 2008.

Споживачами виробів ПрАТ «ТЕРА» є практично всі українські підприємства, яким потрібно контроль і регулювання температури, вологості або інших технологічних параметрів. Клієнтська база підприємства налічує більше 2000 покупців.

В даний час ПрАТ «ТЕРА» ставить перед собою завдання освоєння ринку країн ближнього і далекого зарубіжжя. Уже здійснюються поставки в Білорусь, Молдову, Азербайджан, Туркменістан, Грузію, Єгипет, Латвію, Казахстан, Ірак і Польщу.

У рамках робочого візиту заступник голови облдержадміністрації ознайомився з виробничими потужностями підприємства, поспілкувався з керівником ПрАТ «Тера» щодо існуючих проблем та подальших перспектив розвитку.






Управління промисловості, транспорту і зв'язку ОДА