back

Сергій Сергієнко на Коропщині: результати та плани щодо благоустрою району

13-04-2016 | 11:39

12 квітня заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко з представниками управління капітального будівництва ОДА та держтехнагляду з робочою поїздкою відвідали Коропський район. Під час візиту їх супроводжував голова районної державної адміністрації Володимир Куніцин.

Делегація побувала в районному будинку культури, де торік завершено перший етап реконструкції закладу: відремонтовано дах, замінено вікна на енергозберігаючі, зроблено косметичний ремонт фойє. Тепер приміщення чекає на другий етап реконструкції, що передбачає дозаміну вікон, ремонт зали, фарбування фасаду.

Учасники зустрічі обговорили потреби фінансування цих робіт та можливості проведення реконструкції центральної районної бібліотеки.

Заступник голови облдержадміністрації також проінспектував хід ремонту поліклінічного відділення центральної районної лікарні. Сергій Сергієнко зробив ряд зауважень підряднику щодо проведених робіт та поставив строки завершення реконструкції.

— Приміщення вже майже готове до здачі та запуску в експлуатацію, але є чимало недоліків, які варто негайно усунути. Це важливо як і для зазначеного об’єкту, так і для подальшої нашої співпраціз підрядником, — наголосив він.

Наступним об'єктом, де побувала делегація, була Черешенська школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів. У закладі навчаються діти з усієї області. Установа обладнана всім необхідним для навчально-виховного процесу. Але проблемним питанням школи вже багато років лишається завершення будівництва шкільного будинку культури. Оглянувши недобудову, Сергій Сергієнко пообіцяв взяти цю проблему під свій особистий контроль.

У ході візиту на Коропщину Сергій Сергієнко принагідно ознайомився з роботою місцевого Центру надання адміністративних послуг.

За інформацією Коропської райдержадміністрації