back

Обговрено умови подальшого функціонування очисних споруд ПАТ "Бобровицький молокозавод"

13-04-2016 | 09:49

З робочою поїздкою в місті Бобровиця вчора перебували перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та директор Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Катерина Тканко.

У ході візиту представники облдержадміністрації провели робочу нараду з виконуючим обов’язки голови Бобровицької райдержадміністрації Володимиром Ляховенком, головою міської ради Володимиром Якушком та директором ПАТ «Бобровицького молокозаводу» Вадимом Коником. Учасники зібрання обговорювали умови подальшого функціонування очисних споруд ПАТ «Бобровицького молокозаводу», які частково приймають стоки частини житлового масиву міста Бобровиця. Зокрема зазначалося і про шляхи вирішення питання заборгованості підприємства за спожиті енергоносії для роботи насосної станції очисних споруд.

Основними причинами виникнення заборгованості є несвоєчасна оплата громадянами вартості наданих послуг по водовідведенню комунальних побутових стоків та зупинення роботи ПАТ «Бобровицький молокозавод».

Леонід Сахневич та Катерина Тканко ознайомились із роботою очисних споруд підприємства та зазначили про можливість їх у комунальну власність.

У зв’язку з проведенням ліквідаційної процедури ПАТ «Бобровицького молокозаводу», триває пошук потенційних інвесторів молочної галузі для збереження цілісного майнового комплексу та продовження роботи очисних споруд для недопущення екологічної катастрофи.

За повідомленням Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації