back

08-04-2016 16:15

У Чернігові відзначили переможців обласного конкурсу юних художників-патріотів

 

Відзнаки та подарунки отримали учасники медіа-конкурсу юнацького та дитячого малюнку «Моя Україна – єдина країна!».

Церемонія нагородження 16 конкурсантів з Чернігова, Седнева та Михайло-Коцбинського відбулася вчора, 28 грудня, в Культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо». Під час зустрічі діти представили власні роботи, розповіли про ідеї своїх малюнків та події суспільного життя, які надихнули їх на творчість.

 

*****

 

Анонс. Заходи з відзначення учасників обласного художнього медіа-конкурсу «Моя Україна – єдина країна!»

 

28 грудня, у четвер, у Чернігові відбудеться відзначення учасників обласного художнього медіа-конкурсу «Моя Україна – єдина країна!».

Конкурс проведений Міською громадською організацією «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за підтримки інших громадських організацій у рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада».

Початок заходу: 14:00 год.

Місце проведення: Культурно-мистецький центр «Інтермеццо» (вул. Шевченка, 9)

Контактний телефон оргкомітету: +38 (063)236-18-03.

Запрошуються представники засобів масової інформації для висвітлення заходів

 

*****

 

Комісія розглянула результати реалізації громадських проектів

На що витрачали кошти обласного бюджету та яких результатів досягли – звітували інститути громадянського суспільства – переможці конкурсу громадських проектів 2017 року сьогодні, 20 грудня.

Загалом цьогоріч в рамках Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада» фінансову підтримку з обласного бюджету отримали п’ять громадських проектів.

 

*****

 

Громадськість дослідила динаміку думки населення Чернігівщини

Думку жителів області щодо найбільш актуальних соціально-економічних і суспільно-політичних проблем у регіонах Сіверщини вивчала громадська організація «Чернігівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Ліга соціальних працівників України».

 

*****

 

Перші підсумки реформи ЗМІ

Про те, як триває процес роздержавлення комунальних газет говорили на круглому столі «Місцева друкована преса: перші підсумки реформи», що відбувся 13 листопада у Чернігові. 

Як відомо, Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» передбачав проведення реформи — переважно роздержавлення — газет, заснованих органами державної влади та місцевого самоврядування, у два етапи.

 

*****

 

Роботи юних художників Чернігівщини на конкурсі «Моя Україна – єдина країна!»

Обласний художній медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна!» вдруге проводиться в області.

 

*****

 

У Ніжині пройшли літературні родинні читання

21 жовтня у Ніжинській Центральній міській бібліотеці відбувся перший фестиваль родинних читань «Словограй».

У заході взяли участь родини з Чернігівського, Менського, Куликівського, Городнянського, Прилуцького, Козелецького, Бобровицького, Сновського, Корюківського, Ніжинського, Борзнянського, Носівського районів та міста Ніжина, серед яких – кілька багатодітних.

 

*****

 

Анонс. Фестиваль родинного читання «Словограй»

21 жовтня, у суботу, в Ніжині відбудеться фестиваль родинного читання «Словограй».

Організатори фестивалю – громадські організації «Апельсин» і «Центр новітніх ініціатив та комунікації».

Захід проводиться в рамках реалізації проекту «Літературні родинні читання «Словограй» за фінансової підтримки з обласного бюджету відповідно до Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада».

Початок заходу: 11:00 год.

Місце проведення: Ніжинська центральна міська бібліотека (м. Ніжин, пл. М. Заньковецької, 8, 3 поверх).

 

Запрошуються всі бажаючі, представники засобів масової інформації для висвітлення заходу

 

Програма фестивалю

 

*****

 

На Чернігівщині відбудуться літературні родинні читання

У вересні розпочинається реалізація проекту «Літературні родинні читання «Словограй». Його ініціювала громадська організація «Центр «Апельсин».

 

*****

 

Громадськість вивчає динаміку думки населення Чернігівщини

Громадська організація «Чернігівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Ліга соціальних працівників України» розпочала реалізацію проекту «Дослідження динаміки думки населення області щодо суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації в Чернігівській області протягом 2016-2017 років». 

 

*****

 

Другий обласний художній медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна!» розпочався на Чернігівщині

Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за підтримки інших інститутів громадянського суспільства проводить другий обласний художній медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна!». Проект спрямовано на пропагування ідеї єдності та цілісності нашої країни.

 

*****

 

Експерти та громадські активісти розповіли журналістам Чернігівщини, як писати про людей з інвалідністю

Суспільна думка про людей із соціально вразливих верств населення неоднозначна. Чимало публікацій у засобах масової інформації про осіб з особливими потребами не сприяють формуванню об’єктивного та неупередженого ставлення до них, оскільки інформація подається некоректно, з коментарями, що зачіпають особисті інтереси, тощо.

«Як виготовляти якісні матеріали про людей з інвалідністю» – тема тренінгу, який для представників ЗМІ області організувала Чернігівська міська громадська організація «Юридична клініка «Бона Менте» сьогодні, 14 липня.

 

*****

 

Анонс. Тренінг «Як виготовляти якісні матеріали про людей з інвалідністю»

14 липня, у п’ятницю, в Чернігові відбудеться тематичний тренінг для представників ЗМІ «Як виготовляти якісні матеріали про людей з інвалідністю».

Участь у тренінгу можуть взяти журналісти, редактори/заступники редакторів/керівники засобів масової інформації (теле-, радіокомпаній, друкованих та Інтернет-видань) Чернігівської області.

Організатор – Чернігівська міська громадська організація «Юридична клініка «Бона Менте».

Організатори забезпечують:

- проведення тренінгу за участі медіа-експертів;

- надання тематичних роздаткових матеріалів;

- компенсацію проїзду учасників до м. Чернігів і у зворотному напрямі (автобус) за умови надання копії або оригіналу проїзних документів.

Для участі у тренінгу представникам ЗМІ пропонується заповнити анкету за посиланням.

Початок заходу: 10:00 год.

Місце проведення: Навчально-методичний центр Федерації профспілкових організацій (вул. Шевченка, 105 а, ауд. 202).

Контактний телефон: 097-90-90-298.

 

*****

 

Професійні медійники поділилися досвідом з журналістами Чернігівщини

Як розвивати роздержавлену газету в сучасних умовах медіаринку – тема тренінгу, який сьогодні, 16 червня, відбувся у Чернігові. Організаторами заходу виступила громадська організація «Асоціація регіональних засобів масової інформації».

 

*****

 

У Чернігові відбудеться тренінг «Як розвивати роздержавлену газету»

Найближчим часом дванадцять районних комунальних газет області завершать процес реформування. Для інших тринадцяти цей процес розпочався цьогоріч і закінчиться у 2018-му. Відтак редакції видань, що реформуються, потребують знань щодо роботи на медіа-ринку в нових умовах.

Асоціація регіональних засобів масової інформації запрошує представників колективів районних комунальних друкованих ЗМІ на тематичний одноденний тренінг «Як розвивати реформовану газету».

 

*****

 

Як реформувати місцеві ЗМІ та коректно писати про людей з особливими потребами 
вчитиме громадськість журналістів Чернігівщини

Саме цим актуальним питанням сьогодення присвячені громадські проекти, реалізація яких у квітні розпочалася на Чернігівщині.

Ініціатором проекту «Формування коректного та неупередженого ставлення до соціально вразливих верств населення через ЗМІ» виступила Чернігівська міська громадська організація «Юридична клініка «Бона Менте».

 

*****

 

Комісія визначила переможців конкурсу громадських проектів

У 2017 році фінансування з обласного бюджету одержать п’ять проектів інститутів громадянського суспільства. Таке рішення прийняла конкурсна комісія сьогодні, 11 січня.

Загалом на конкурс було подано вісім заявок від шести громадських організацій. За підсумками їх розгляду та відкритого захисту на основі оцінок членів комісії був сформований рейтинг конкурсних пропозицій. На сьогоднішньому засіданні комісія встановила прохідний бал – 100. Таким чином, переможцями стали наступні інститути громадянського суспільства:

 

*****

 

Анонс. Засідання конкурсної комісії з оцінки проектів інститутів громадянського суспільства

11 січня, у середу, відбудеться третє засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2017 році.

Початок заходу: 12:00 год.

Місце проведення: зала засідань № 5 Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА (вул. Шевченка, 7, І поверх)

Контактний телефон: (0462) 67-86-94.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

 

*****

 

Комісія затвердила рейтинг громадських проектів на 2017 рік

У четвер, 13 жовтня, на засіданні конкурсної комісії відбувся захист проектів інститутів громадянського суспільства (ІГС), які будуть фінансуватись з обласного бюджету в 2017 році.

Представники громадських організацій презентували свої конкурсні пропозиції. Першочергово увага акцентувалась на визначених завданнях та цілях розроблених проектів. Також були окреслені основні шляхи і методи їх реалізації.

 

*****

 

 

Анонс. Засідання конкурсної комісії з оцінки проектів інститутів громадянського суспільства

13 жовтня, у четвер, відбудеться друге засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2017 році.

Початок заходу: 10:00 год.

Місце проведення: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, І поверх, зала засідань № 5 Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Контактний телефон: (0462) 67-86-94.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

 

*****

 

Конкурсна комісія схвалила громадські проекти

Усі проекти громадських організацій допущені до ІІ туру конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, що частково фінансуватимуться коштом обласного бюджету в 2017 році.

Таке рішення прийняла конкурсна комісія на своєму І засіданні, яке відбулось 6 жовтня.

Цьогоріч заявки на участь у конкурсі подали 6 громадських організацій. Загалом отримано 8 конкурсних пропозицій.

 

*****

 

Анонс. Засідання конкурсної комісії з оцінки проектів інститутів громадянського суспільства

06 жовтня 2016 року о 15:00 год. відбудеться І засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2017 році.

Захід відбудеться в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, І поверх, зала засідань.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

 

*****

 

Увага: тривають конкурси для інститутів громадянського суспільства

Як повідомлялося раніше, Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації оголошені конкурси проектів для інститутів громадянського суспільства.

Фінансування діяльності з їх реалізації здійснюватиметься відповідно до Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада», затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 10.09.2015.

Загальний фонд конкурсів становить:

на 2016 рік – 80 тис. гривень (фінансування в 2016 році);

на 2017 рік – 300 тис. гривень відповідно до Програми (фінансування в 2017 році).

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі в конкурсі, становить 16 тис. гривень.

Конкурсні пропозиції можуть подаватися інститутами громадянського суспільства, які зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Конкурсні пропозиції на 2016 та 2017 роки приймаються до 16.05.2016 включно, щоденно, крім суботи, неділі за адресою: 14000, м. Чернігів, Шевченка, 7, каб. 2, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год.

За додатковою інформацією звертатись за тел.: (0462) 67-86-94.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

 

*****

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів),
розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких
надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2017 році

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації оголошує конкурс програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2017 році.

 

Конкурс проводиться з метою забезпечення прозорості та ефективного використання коштів, які передбачаються в обласному бюджеті для фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства на виконання Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада», затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 10.09.2015.

Конкурс проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами та доповненнями), розпорядження голови облдержадміністрації від 01.04.2016 № 182 «Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету», наказу директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації від 01.04.2016 № 4 «Про проведення у 2017 році конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету».

Проекти (програми, заходи) для участі в конкурсі можуть подавати інститути громадянського суспільства, які зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Проекти (програми, заходи), що подаються для участі в конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію наступних цілей та пріоритетних завдань:

1. Вивчення громадської думки з питань оцінки діяльності органів влади та місцевого самоврядування.

1.1. Проведення соціологічних опитувань, фокусних груп, анкетувань та інших заходів з визначення основних проблем територіальних громад області (область, район, місто, селище, село) та ступеня їх вирішення місцевими органами влади.

1.2. Організація аналітичного дослідження щодо суспільних потреб певної соціальної групи жителів територіальних громад області.

1.3. Оцінка стану співпраці місцевих органів влади та інститутів громадянського суспільства (обласний, міський, районний рівні) та вироблення пропозицій щодо їх покращання.

1.4. Оцінка стану виконання в області заходів з реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 – 2020 роки.

1.5. Оцінка стану запровадження механізмів участі громадськості у формуванні та реалізації політики (консультацій з громадськістю, роботи громадських рад, сприяння проведенню громадської експертизи).

1.6. Підготовка пропозицій до проектів програм соціально-економічного розвитку (обласний, міський, районний рівні) на основі вивчення потреб соціальних груп жителів області.

1.7. Вироблення критеріїв та методології оцінки ефективності діяльності місцевих органів влади щодо вирішення проблем територіальних громад області (область, район, місто, селище, село).

2. Організація процесу інформування жителів області щодо здійснення реформ.

2.1. Проведення інститутами громадянського суспільства інформаційно-роз’яснювальних заходів з реформування галузі ЖКГ, освіти, охорони здоров’я, соціальної сфери, пенсійного забезпечення, регуляторної політики, державних закупівель (в тому числі запровадження електронних державних закупівель), аграрного сектору, державного управління, державних і комунальних друкованих засобів масової інформації, сфери надання адміністративних послуг; з реалізації антикорупційного законодавства; з питань проведення децентралізації влади та забезпечення регіонального розвитку територій, дерегуляції підприємницької діяльності.

2.2. Інформаційний супровід практичної діяльності інститутів громадянського суспільства щодо реформування галузі ЖКГ, освіти, охорони здоров’я, соціальної сфери, пенсійного забезпечення, регуляторної політики, державних закупівель (в тому числі запровадження електронних державних закупівель), аграрного сектору, державного управління, державних і комунальних друкованих засобів масової інформації, сфери надання адміністративних послуг; реалізації антикорупційного законодавства; проведення децентралізації влади та забезпечення регіонального розвитку територій, дерегуляції підприємницької діяльності.

2.3. Проведення експертизи проектів актів органів виконавчої влади, метою яких є виконання Плану заходів з реалізації у 2015-2017 роках Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року.

3. Організація навчальних форумів, семінарів, лекцій, для громадських рад при районних державних адміністраціях, виконавчих комітетах міських рад та їх структурних підрозділах.

4. Забезпечення захисту інформаційного простору Чернігівської області.

5. Проведення інформаційних кампаній, спрямованих на розвиток патріотичного і волонтерського рухів на території області, а також заходів, що пропагують ідею єдності та цілісності країни.

6. Організація заходів гуманітарної політики та політики національної пам’яті щодо відзначення видатних подій, вшанування відомих діячів та історичних постатей, які зробили вагомий внесок в історію країни та області.

7. Популяризація літератури та читання, гуманітарної ролі книги.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

У межах конкурсу можуть бути підтримані такі види діяльності:

1. Організація спрямованих на реалізацію цілей та пріоритетних завдань конкурсу конференцій, круглих столів, конгресів, симпозіумів, тренінгів, курсів, навчальних семінарів, фестивалів, виставок тощо.

2. Випуск книжок, підручників, довідників, брошур, інформаційних листівок.

3. Розробка та друк методичних матеріалів.

4. Підготовка та друк аналітичних матеріалів.

5. Проведення соціологічних опитувань, фокусних груп, анкетувань.

6. Проведення інформаційних кампаній.

7. Організація висвітлення у ЗМІ певного виду діяльності. Фінансування програм (проектів, заходів) здійснюється безпосередньо Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації як головним розпорядником бюджетних коштів, частково через суб’єкти господарської діяльності (на підставі договорів) або через одержувачів бюджетних коштів (інститутів громадянського суспільства).

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі в конкурсі, становить 16 тис. гривень.

За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше як 75% вартості програми (проекту, заходу). Решта 25% необхідного обсягу фінансування проекту (програми, заходу) мають бути забезпечені інститутом громадянського суспільства у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі: оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду.

Загальний фонд конкурсу буде визначений за результатами формування обласного бюджету на 2017 рік.

До участі у конкурсі не допускаються інститути громадянського суспільства, які:

- перебувають у стані припинення діяльності;

- щодо яких встановлено факт порушення бюджетного законодавства протягом одного або двох попередніх бюджетних періодів.

Для участі в конкурсі інститути громадянського суспільства подають конкурсну пропозицію, що має бути складена державною мовою і повинна містити:

1. Заяву про участь у конкурсі, складену за формою, що додається, за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим печаткою інституту (у разі наявності).

2. Копії свідоцтва про реєстрацію, статуту (положення) інституту громадянського суспільства, скріплені його печаткою (у разі наявності).

3. Копію документа про включення інституту громадянського суспільства до Реєстру неприбуткових установ та організацій, виданого територіальним органом ДФС не раніше, ніж за 30 днів до дати оголошення проведення конкурсу.

4. Опис програми (проекту, заходу).

5. Розрахунок витрат (кошторис), необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) та інформація про джерела фінансування.

6. Листи-підтвердження від органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій, залучених до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

7. Інформацію про діяльність, досвід виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування, матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення (у довільній формі).

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься в конкурсній пропозиції, покладається на учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція має подаватися у друкованому та електронному вигляді.

Конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Переможці конкурсу будуть визначені конкурсною комісією.

Конкурсні пропозиції приймаються з 15.04.2016 до 16.05.2016 включно, щоденно, крім суботи, неділі за адресою: 14000, м. Чернігів, Шевченка, 7, каб. 2, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год.

Конкурс проводиться трьома етапами.

На першому етапі конкурсу члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють конкурсні пропозиції за такими критеріями:

1. Відповідність запланованих заходів визначеним цілям і пріоритетним завданням, а також Програмі сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада», затвердженій рішенням Чернігівської обласної ради від 10.09.2015.

2. Відповідність адміністративно-територіальному рівню виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

На другому етапі конкурсу проводиться відкритий захист конкурсних пропозицій.

На третьому етапі конкурсу члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють шляхом проставлення балів від 0 до 5 конкурсні пропозиції за такими критеріями:

1. Відповідність програми (проекту, заходу) її (його) меті.

2. Реалістичність досягнення і значущість очікуваних результатів та результативних показників виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

3. Очікувана ефективність використання бюджетних коштів (співвідношення кошторису витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), та очікуваних результатів виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

4. Рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення, необхідного для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), досвід провадження діяльності у відповідній сфері.

Рішення конкурсної комісії розміщуються протягом трьох робочих днів на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної державної адміністрації.

Учасникові конкурсу на його вимогу видається копія протоколу засідання конкурсної комісії.

Виконання (реалізація) проектів (програм, заходів), що подаються для участі у конкурсі, має відбуватись протягом березня-жовтня 2017 року.

За додатковою інформацією звертатись до головного спеціаліста відділу інформаційної та видавничої діяльності управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, секретаря конкурсної комісії – Легейди Олени Вікторівни, щоденно, крім суботи, неділі за адресою: 14000, м. Чернігів, Шевченка, 7, каб 2, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год., тел. 67-86-94 або за адресою електронної пошти: legeyda040477@gmail.com.

21.04.2016 о 15:00 у приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для представників інститутів громадянського суспільства, які бажають взяти учать у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), буде проходити навчання щодо особливостей їх підготовки та реалізацій Навчання відбудеться за умови участі в ньому представників не менше 5 інститутів громадянського суспільства. Про участь у навчанні просимо повідомляти завчасно на вказаний вище телефон або електронну адресу.

Департамент інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

 

 

Постанова Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами та доповненнями)

 

 

Розпорядження голови облдержадміністрації від 01.04.2016 № 182 «Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету»

 

 

Наказ директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації від 01.04.2016 № 4 «Про проведення у 2017 році конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету»

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода