back

Із засідання Ради регіонів

08-12-2011 | 17:17

Україна не повинна зупинятися на шляху реалізації реформ. На цьому акцентував увагу Президент України Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів у Дніпропетровську.

«Зараз дуже важливим є рух уперед - це символ успіху… Зупинятися не можна. Тоді буде результат», - зазначив він.

Також Президент наголосив на відповідальності чиновників за зволікання з реалізацією реформ.

«Небажання чиновників займатися реформами чи бажання відсидітися не пройде», - підкреслив Глава держави.

Віктор Янукович закликав присутніх свідомо ставитися до реформаторського курсу держави. «Щоб ви добре розуміли свою відповідальність, коли ми бачимо розчарування, недовіру чи навіть протести. Ми завжди повинні розуміти, що реальні практичні зміни повинні нести позитив», - зазначив Президент, додавши - негативні результати вочевидь є свідченням неефективної роботи виконавців у тому чи іншому напрямку.

Глава держави також наголосив на важливості проведення місцевою владою роз’яснювальної роботи щодо напрямків і цілей реформ. «Успіх реформ залежить від загального настрою в суспільстві. Від нас залежить, як люди до цього ставитимуться», - зауважив В.Янукович. «Ми взялися за дуже важливу і відповідальну справу».

Президент також висловив переконання, що успішне розв’язання низки складних проблем, які є у країні, значною мірою залежатиме від ініціативи місцевої влади.

Глава держави закликав учасників наради «чесно та відверто» говорити про результати своєї роботи щодо реалізації реформ, про успіхи та невдачі. «Практичне втілення реформ у життя - це непросте завдання», - зазначив Віктор Янукович.

Джерело: Офіційний веб-сайт Президента України