back

Про розвиток спорту, підтримку сімей та молоді – під час робочої поїздки до Сосниці

06-04-2016 | 12:14

5 квітня відбулася робоча поїздка представників Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласного осередку Національного Олімпійського комітету України до Сосницького району.

Під час зустрічі обговорювалися питання сфери фізичної культури та спорту, молодіжної та сімейної політики, оздоровлення дітей.

Разом з керівництвом району представники Департаменту відвідали спортивні об’єкти району. Обговорювалися перспективи їх модернізації, встановлення футбольних міні-площадок зі штучним покриттям. Також піднімалося питання подальшої долі закладу оздоровлення та відпочинку ім. Щорса.

Не оминули увагою посадовці й малечу. Від Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА багатодітна родина Оксани Спасібко із села Лави отримала двоярусне дитяче ліжко, придбане за кошти обласного бюджету.

Також у Сосницькій гімназії ім. О.П. Довженка відбувся «Олімпійський урок», під час якого Чемпіонка України зі спортивних танців Олександра Шовкова провела олімпійську розминку, а директор Департаменту Ніна Лемеш вручила кращим спортсменам-гімназистам грамоти та подарунки.







За інформацією Сосницької райдержадміністрації