back

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення на Чернігівщині Року спорту та здорового способу життя

05-03-2012 | 17:22

Президентом України В. Януковичем 2012 рік оголошено Роком спорту та здорового способу життя. Для реалізації даної ініціативи Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження про заходи щодо підготовки та проведення в країні Року спорту та здорового способу життя. Відповідне розпорядження підписано головою облдержадміністрації , членом НОК України, головою обласного осередку Володимиром Хоменком від 05 вересня 2011 року № 296 "Про підготовку та проведення в області у 2012 році Року спорту та здорового способу життя в Чернігівській області", яким утворено організаційний комітет та затверджено план організаційно-практичних заходів.

5 березня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Тканка відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в області Року спорту та здорового способу життя. Учасники засідання проаналізували роботу, проведену на виконання розпорядження голови ОДА.

Як зазначалося, планом заходів передбачається організація великої кількості спортивно-масових заходів. Серед них - проведення інформаційних кампаній щодо здорового способу життя, бесід, конференцій, анкетувань серед школярів та учнівської молоді, спортивних змагань, універсіад тощо. Для пропагування здорового способу життя планується залучення всіх ЗМІ регіону.

Під час засідання прозвучало багато пропозицій. Усі вони обов’язково будуть опрацьовані та враховані в подальшій роботі.

На завершення засідання, Віктор Тканко наголосив на необхідності координації зусиль всіх членів оргкомітету, активізації діяльності у напрямку виконання розпорядження голови ОДА та залучення засобів масової інформації області до проведення широкої роз’яснювальної роботи щодо популяризації спорту та принципів здорового способу життя.





Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації