back

Свято української казки у Чернігівському театрі ляльок

05-04-2016 | 17:03

Увесь квітень на сцені Чернігівського обласного театру ляльок ім. Олександра Довженка пануватиме українська казка. У ці весняні дні театр пропонує глядачам вистави, створені саме за народними казками та творами українських письменників. Розпочали лялькарі свято української казки виставою для найменшеньких «Котик, Півник та Лисичка» за п’єсою Олександра Олеся та інтерактивною виставою «Подорож казками».

У ці вихідні відвідувачі театру побачать вистави «Колобок» (Олександра Кузьмина) та «Вовченятко з казкової торби» ( автор та режисер – засл. артист України Віталій Гольцов). Мрійливий і добрий Вовчик - головний герой вистави «Вовченятко з казкової торби», став улюбленцем не тільки чернігівської малечі — ця вистава представляла українське мистецтво театру ляльок на фестивалях у Болгарії і Росії, а колектив її творців нагороджений літературно-мистецькою премією ім. Михайла Коцюбинського.

Також квітнева афіша театру пропонує глядачам вистави: «Хитромудрий Їжак» ( за казками Івана Франка), «Пан Коцький», «Як король мову шукав». «Веселі перегони» та «Казка про Котигорошка».






За повідомленням Департаменту культури і туризму,

національностей та релігій облдержадміністрації