back

Область готується до відзначення 20-ї річниці Конституції України

04-04-2016 | 09:07

Глава держави Петро Порошенко 15 березня підписав Указ «Про відзначення 20-ї річниці Конституції України».

Основні акценти документу:

• донесення до широкої аудиторії інформації про основні напрями удосконалення Конституції України, напрацювання у сфері конституційної реформи;

• проведення заходів, спрямованих на єднання суспільства, зміцнення громадянського взаєморозуміння у питаннях національної історії, становлення демократичної держави;

• підтримка ініціатив науковців, громадських об'єднань щодо популяризації, у тому числі в засобах масової інформації, питань щодо розвитку конституціоналізму в Україні.

Чернігівською ОДА розроблено проект Плану заходів з відзначення 20-ї річниці Конституції України на території Чернігівської області.

Цей проект розміщено на сайті ОДА в рубриці «Консультації з громадськістю». Його електронне громадське обговорення триватиме до 10 квітня 2016 року.

Шановні представники громадськості!

Чекаємо від вас конструктивних змістовних пропозицій, які обов’язково буде відпрацьовано і враховано при затвердженні обласного Плану заходів.

Разом всією громадою Чернігівщини маємо гідно відзначити 20-у річницю Конституції України!

Увага! Проект Плану заходів розміщено на сайті ОДА за посиланням http://goo.gl/U8oy74. Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту Плану заходів надсилайте до 10 квітня 2016 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту Плану заходів з відзначення 20-ї річниці Конституції України на території Чернігівської області».

Контактна особа: Оксана Сердюк, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (тел. 67-58-91).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації