back

Утворення в Україні молодіжних центрів

01-04-2016 | 09:11

31 березня на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади в он-лайн режимі через відеопортал YouТube відбулась чергова експертна зустріч з питань обговорення пріоритетів урядової політики.

Експерти, представники Міністерства молоді та спорту України, громадськість обговорювали проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типового положення про молодіжні центри». Окрім Чернігова, в обговоренні взяли участь представники обласних адміністрацій та громадських об’єднань з Дніпропетровська, Львова та Харкова.

В процесі обговорення учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з особливостями діяльності молодіжних центрів на основі Типового положення про молодіжні центри. Зокрема, питання нормативно-правової бази функціонування молодіжних центрів, взаємодія із структурними підрозділами місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також основні завдання, форми та методи діяльності.

Також експерти обговорювали питання утримання Центрів, фінансування програм і заходів з реалізації державної політики стосовно дітей, молоді, жінок, сім'ї.

Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади,
органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій