back

Відбувся громадський звіт голови ОДА Валерія Куліча

31-03-2016 | 21:10

Сьогодні, 31 березня, минає рік роботи Валерія Куліча на посаді голови Чернігівської обласної державної адміністрації. Сьогодні ж із цієї нагоди Валерій Куліч зустрівся з громадою, щоб прозвітувати за свій перший рік роботи очільником області й відповісти на запитання присутніх жителів області та журналістів.

Структурувавши свою промову, спираючись на наочний презентаційний матеріал, Валерій Куліч коротко охарактеризував основні напрямки своєї роботи – здобутки області за минулий рік і проблеми, розв’язання яких лежить попереду.

Після доповіді відбулося спілкування з журналістами та всіма охочими громадянами у форматі питання-відповідь. Аби якнайповніше передати суть промови та діалогу й виключити імовірність спотворення інформації, вашій увазі пропонуємо тези доповіді із супровідними ілюстративними матеріалами та повний нередагований аудіозапис зустрічі. Найактуальніші, на думку журналістів, позиції звіту, його аналіз та інтерпретації пропонуємо дізнаватися у викладі місцевих засобів масової інформації.



Прес-служба облдержадміністрації