back

Розквітнув «Пролісок» на Куликівщині

30-03-2016 | 15:17

Днями урочисто відкрито дитячий садок «Пролісок» у селі Вересоч Куликівського району. Це була довгоочікувана і хвилююча подія не лише для вересоцької громади, а й для всього району. Розділити радість з вересочанами, працівниками дитсадка, маленькими вихованцями та їх батьками прибули голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд, голова районної ради Наталія Халімон, депутати обласної та районної рад, помічники народних депутатів та депутатів обласної ради, багато інших гостей.

Розмістився дитсадок в одному крилі колишнього шкільного інтернату. Як і всяку добру справу, відкриття садочка для малих вересочан освятив молитвою настоятелель Свято- Покровського храму отець Віктор.

Цією подією живе все село, — зазначив, відкриваючи урочистості сільський голова Андрій Гнотенко. — Щиро дякую за допомогу і сприяння у виконанні ремонтних і підготовчих робіт районній владі, депутатам обласної та Верховної Ради, аграріям, батькам дітей, небайдужим жителям села.

З теплими привітаннями і побажаннями з приводу відкриття дитсадка звернулися до вересочан голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд та голова районної ради Наталія Халімон.

Як і годиться, усі гості свята приїхали не з порожніми руками. Вони вручали господарям закладу документи на холодильник та дитячий майданчик, посуд, іграшки та солодощі.

Начальник районного відділу освіти Людмила Анюховська нагадала, що «Пролісок» — вже 12-й у районі дошкільний навчальний заклад. Гості висловлювали надію, що незабаром й у іншому крилі цього приміщення розміститься дитсадок, адже у Вересочі сьогодні 56 дошкільнят.

Завідуюча дитсадком Наталія Неїжсал дякувала присутнім за такий вияв уваги, зазначила, що в дитсадку є всі умови для розвитку дітлахів, поки що набрано групу з 16 чоловік. Укомплектовано і штат. Завідуюча відзначила також внесок батьків. Особливо — талант Алли Логвин, матері трьох діток, яка гарно розмалювала стіни закладу квітами і казковими сюжетами.


За інформацією
Куликівської райдержадміністрації