back

Нагороджено переможців обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських

09-12-2011 | 13:55

9 грудня у рамках заходів до Дня благодійництва в приміщенні Молодіжного театру відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників обласного конкурсу «Благодійник року».

Цей конкурс носить ім’я славетних меценатів Сіверської землі, справжніх патріотів України, батька та сина Тарновських, людей, які всіляко підтримували українську духовність та культуру.

Варто відзначити, що цьогорічний конкурс проводиться вже вчетверте і що найголовніше і найприємніше, число людей, готових безкорисливо прийти на допомогу іншим з кожним роком зростає. Цьогоріч участь у конкурсі взяли 39 номінантів, які протягом 2011 року на благодійну діяльність витратили понад 50 млн. гривень.

Вшановуючи переможців та учасників обласного конкурсу «Благодійник року», заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко відмітив, що у Чернігівській області велика кількість компаній, приватних підприємців та громадян активно відроджують славні традиції відомих земляків-меценатів Тарновських.

«Займаючись благодійництвом та роблячи добрі справи, кожен виконує свій християнський обов’язок. Плоди діяльності сьогоднішніх учасників конкурсу несуть добро, дарують надію багатьом людям», - підкреслив він.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Віктор Тканко подякував благодійникам за активну участь у вирішенні проблем регіону та вручив Дипломи.

Переможцями конкурсу стали:

- у номінації «Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура» - товариство «Житло-Буд», почесний президент Іван Куровський;

- у номінації «Благодійник року — регіональна бізнес-структура» - сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Дружба-Нова», генеральний директор Сергій Гайдай;

- у номінації «Благодійник року — неприбуткова організація» - благодійна організація «Всеукраїнський Благодійний фонд “Крона”»;

- у номінації «Благодійник року — приватна особа» - Юрій Коптєв ;

- у номінації «Благодійник року — благодійник-початківець» - Володимир Хорошковський;

- у номінації «Благодійник року — представник малого бізнесу» - Діана.Прокопенко.

Відзнаки оргкомітету конкурсу «Благодійник року» отримали народний депутат України, голова депутатської групи «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков та народний депутат України Михайло Чечетов.

Заступник голови обласної ради Валентин Мельничук у свою чергу подякував благодійникам та вручив учасникам Листи-подяки від організаторів обласного конкурсу «Благодійник року».



















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації