back

Відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці Збройних Сил України

05-12-2011 | 17:54

5 грудня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці Збройних Сил України. У заході взяли участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівській міський голова Олександр Соколов.

Вітаючи особовий склад військових частин та установ Чернігівського гарнізону, ветеранів та членів їх сімей з 20-ю річницею Збройних Сил України Микола Стрілець відмітив, що сучасні Збройні Сили України продовжують славетні бойові традиції попередніх поколінь, виявляють високу громадянську зрілість і відповідальність, з честю виконують свій обов’язок перед народом, демонструють вірність Військовій присязі, високий бойовий вишкіл, професіоналізм і наполегливість у вирішенні поставлених завдань.

«Це професійне військове свято уособлює благородну ідею самовідданого служіння Батьківщині, нерозривний зв’язок поколінь і спадкоємність військових традицій, визнання великих заслуг захисників рідної землі перед державою та народом», - наголосив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації.

Між обласною державною адміністрацією, містами і районами області склалися і розвиваються тісні шефські зв’язки з 169-м навчальним центром Сухопутних військ, 1-ю окремою танковою бригадою, 30-м окремим лінійно-вузловим полком зв’язку, з кораблями Чернігів, Бахмач, Прилуки та іншими військовими частинами Збройних Сил України.

Військові з’єднання, частини, установи, що дислокуються на території Чернігівської області плідно співпрацюють з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування у вирішенні багатьох спільних питань щодо виконання завдань поставлених Президентом України по призову громадян на строкову військову службу, комплектуванню Збройних Сил військовослужбовцями за контрактом, організації територіальної оборони, підвищенню безпеки військових складів і арсеналів, вирішенню проблем військових містечок.

Від імені голови облдержадміністрації Володимира Хоменка Микола Стрілець побажав військовослужбовцям та їх родинам доброго здоров’я, миру і злагоди, щастя і процвітання, наснаги та нових звершень на благо рідної України та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Ветеранів та особовий склад Чернігівського гарнізону привітали також Іван Коробка і Олександр Соколов та нагородили кращих із них відзнаками обласної ради та Чернігівського міськвиконкому.

Завершилися урочистості святковим концертом артистів обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.













Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації