back

Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

07-12-2011 | 09:28

Шановні депутати та працівники
органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Саме народним обранцям належить значна роль у розвитку інституту народовладдя, представленні та відстоюванні інтересів громад, втіленні в життя суспільних ініціатив задля покращення життя людей.

Представницька влада на місцях – невід’ємна частина державного устрою, яка сприяє консолідації громадянського суспільства, служить дієвим механізмом у вирішенні нагальних проблем сьогодення та є однією з прерогатив розвитку демократичної правової країни.

Як підкреслив Президент України Віктор Янукович, реформа місцевого самоврядування повинна оптимізувати систему державного управління в регіонах, підвищити її ефективність, стати важливим інструментом забезпечення стабільності, надати місцевим громадам реальні важелі впливу на державну політику.

Впевнені, що завдяки злагодженій та ефективній співпраці наших самоврядних органів і виконавчої влади зможемо розв’язати широкий спектр пріоритетних завдань соціально-економічного розвитку області і, насамперед, підвищити життєвий рівень мешканців Чернігівщини.

Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя в родинах, невичерпної енергії та подальших успіхів на шляху зміцнення народовладдя в Україні.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник