back

Володимир Хоменко провів виїзну нараду з головами райдержадміністрацій

12-12-2011 | 12:03

10 грудня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів кущову нараду на базі Корюківського району за участю голів районних державних адміністрацій.

На нараді йшлося про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України та роботи зі зверненнями громадян, реалізації райдержадміністраціями повноважень, визначених Законом України «Про місцеві державні адміністрації» щодо соціально-економічного розвитку районів та виконання завдань, визначених органами виконавчої влади вищого рівня та власними рішеннями.

Особливу увагу керівник області приділив питанню формування макроекономічних показників соціально-економічного розвитку районів та фінансових показників місцевих бюджетів на наступний рік.

Також учасники наради розглянули питання щодо виконання Указу Президента України «Про заходи в зв’язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії» та підготовки до Міжнародної наукової конференції на тему: «Актуальні проблеми партизансько-підпільного руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни».

Прес-служба облдержадміністрації