back

Державні реєстратори поступово приступають до виконання обов’язків

24-03-2016 | 15:13

Питання готовності райдержадміністрацій прийняти повноваження з державної реєстрації підприємців, речових прав на нерухоме майно майже закрито.

Скрізь знайшли приміщення та необхідну техніку для реєстраторів. Звичайно, більшість з цього орендується. У значній частині районів реєстратори уже приступили до виконання покладених на них повноважень, деякі ще проходять навчання.

Із середини квітня розпочнеться почергове підключення до необхідного реєстру. Першими будуть Бахмацький і Бобровицький райони. Вирішується питання і з передачею необхіних архівів.

Про це було зазначено сьогодні на тематичній нараді, у якій взяли участь перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич, представники відповідних структурних підрозділів, Головного територіального управління юстиції в області, очільники районів.


Читати також: Ще один етап децентралізації — передача на місця повноважень щодо надання адміністративних послуг державної реєстрації


Принагідно Леонід Сахневич обговорив з керівниками районів ситуацію щодо забезпечення установ природним газом, а також зазначив про оптимізацію відділів АПК.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації