back

Едуард Прутнік та Станіслав Прокопенко побували у Новгороді-Сіверському

02-12-2011 | 16:06

2 грудня народний депутат України Едуард Прутнік здійснив робочу поїздку до Новгорода-Сіверського. Його супроводжував перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Візит у місто розпочався з покладання квітів до пам’ятника загиблим у роки Великої Вітчизняної війни.

Едуард Прутнік та Станіслав Прокопенко взяли участь у визначній для мешканців міста події – відкритті відремонтованої дороги по вул. Коротченка. Вони привітали новгород-сіверців, подякували ремонтникам за якісну роботу та перерізали разом з керівництвом району символічну стрічку.

У центральній районній лікарні гості відвідали дитяче й хірургічне відділення, поспілкувались з медперсоналом та пацієнтами, поцікавились матеріальним станом закладу, кадровим забезпеченням. Під час розмови медики, зокрема, порушили питання забезпечення вакцинами для щеплення, туберкуліном, говорили про перспективи, пов’язані з медичною реформою тощо.

До депутата у громадську приймальню прийшло чимало громадян, які просили допомоги у вирішенні проблем трудових колективів, окремих вулиць і міста в цілому.

Також Едуард Прутнік та Станіслав Прокопенко відвідали багатодітну прийомну сім`ю Пушкарів, побували в музеї-заповіднику «Слово о полку Ігоревім».

На завершення робочої поїздки народний депутат України Едуард Прутнік дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам ДМ ТРК „Сіверська”.