back

23-03-2016 08:02

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження порядку надання і використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки»

Розробник – Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації визначає і регулює механізм надання і використання коштів іншої субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на закупку нетелей у суб’єктів племінної справи у молочному скотарстві або у суб’єктів господарювання, які не мають такого статусу, за умови середнього надою на 1 корову, що була на початок року, протягом двох попередніх років від 6000 кг молока, які функціонують у Чернігівській області, і подальшу передачу їх багатодітним сім’ям, що проживають у сільській місцевості.

Виконання вищезгаданих заходів дасть можливість сільським багатодітним сім’ям, які отримають нетелей, підвищити свій рівень доходів, забезпечити дітей якісними і корисними продуктами харчування. Для певної частини таких сімей отримання допомоги у вигляді нетелей стане мотивуючим фактором до створення сімейних ферм.

Проект запропонованого регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному сайті обласної державної адміністрації у розділі «Регуляторна діяльність» на сторінці: «Проекти регуляторних актів» не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про його оприлюднення.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта на офіційному сайті облдержадміністрації:

Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації у письмовому вигляді за адресою: 14000, м.Чернігів, проспект Миру, 14, кімн. 319; тел. 43167 або в електронному вигляді за адресою [email protected]
та Державній регуляторній службі України за адресою: м. Київ, вул. Арсенальна 9/11, тел.(044) 285-05-55 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].


Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження порядку надання і використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки»
Порядок надання і використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода