back

З нагоди 55-річчя ПАТ „Чернігівгаз”

25-11-2011 | 15:39

Видатну річницю відзначає в цьому році акціонерне товариство „Чернігівгаз”: 55 років тому Чернігові було газифіковано перший 68-квартирний будинок.

Керівництво та працівників одного з найпотужніших підприємств в Україні урочисто привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

У своєму вітальному слові Володимир Хоменко наголосив, що реформаційні зміни, що відбувалися за ці роки – наслідок постійного нарощування потужностей, накопичення досвіду, зміцнення кадрового потенціалу, удосконалення управлінських методів. В результаті створено великий дієздатний колектив, який забезпечує послугами з газопостачання та газифікації переважну більшість населення області.

За 55 років система розподільних газопроводів в регіоні зросла майже до 11 тисяч км, якими транспортується блакитне паливо до 340 тисяч квартир. Щороку газифікується близько 7 тисяч квартир жителів області.

Сьогодні пріоритетним напрямком роботи стала газифікація населених пунктів у сільській місцевості. Газифікація сіл – це один з важливих кроків втілення у життя ініційованої Президентом України Віктором Януковичем Програми економічних реформ на 2010–2014 роки. Нині Чернігівщина входить в першу десятку областей України, де до всіх райцентрів проведено природний газ. Рівень газифікації області становить майже 60%.

«Завдяки вашій самовідданій праці оселі жителів Чернігівщини забезпечені теплом і світлом, створено комфортні умови для роботи медичних та дитячих закладів в осінньо-зимовий період.

Нехай і надалі метою вашої діяльності буде надійне та безперебійне забезпечення природним газом промисловості, постачання тепла до кожної домівки.

Бажаю всім працівникам і ветеранам Акціонерного товариства «Чернігівгаз» міцного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя, нових успіхів у роботі на благо рідної Чернігівщини», - зазначив Володимир Хоменко.

Ювілярів також привітав заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Кращим працівникам підприємства було вручено відзнаки облдержадміністрації та облради.













Прес-службаоблдержадміністрації