back

Форум місцевого розвитку в Прилуках

14-03-2016 | 09:30

11 березня у рамках впровадження у м. Прилуки проекту Європейского Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду -3» відбувся другий Форум місцевого розвитку.

Метою заходу, на який були запрошені члени Координаційної ради, представники ОСББ та ініціативних груп співвласників багатоквартирних будинків, є вироблення прозорих й ефективних механізмів планування на місцевому рівні, залучення громадян, представників установ, організацій та бізнес-структур до діалогу з органами місцевої влади.

З пріоритетними напрямами підтримки розвитку ОСББ та про міську програму “Сприяння створенню та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м.Прилуки на 2015-2017 роки”, що буде фінансуватися і цього року, ознайомив присутніх міський координатор проекту, заступник міського голови Дмитро Іванов. У своєму виступі він зазначив, що створення та підтримка ОСББ сприяє поліпшенню утримання житлового фонду міста і якщо зусилля зацікавлених мешканців будуть спиратись на організаційну допомогу влади, така співпраця матиме вагомі результати.

Своє бачення розвитку об’єднань, участі в проекті й організаційні питання при створенні ОСББ озвучили керівництву міста та координаторам проекту голова ОСББ «Квартал-Прилуки» Анатолій Голобородько, голова ініціативної групи будинку №99 по вул.1 Травня Ірина Нікітіна та голова ініціативної групи будинку 62 по вул. Фабричній Дмитро Кімірін.

Після розгляду всіх питань, включаючи також питання роз’яснювальної роботи, технічних і фінансових ресурсів для реалізації ініціатив ОСББ, учасниками Форуму місцевого розвитку схвалено резолюцію щодо всебічної підтримки відібраних ОСББ.

Управління економічного розвитку Прилуцької міської ради