back

Відкриття шляхопроводу через залізничну колію в Носівці

25-11-2011 | 15:00

25 листопада відбулася робоча поїздка голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка до Носівського району. Керівник області взяв участь у відкритті шляхопроводу через залізничну колію Київ-Москва на автомобільній дорозі Носівка - Велика Дорога (через Лосинівку), ознайомився з ходом будівельних робіт на терапевтичному відділенні районної лікарні, Носівської ЗОШ № 5.

Шляхопровід тривалий час перебував у аварійному стані, а зараз після реконструкції введений в експлуатацію, щоб надійно з’єднати південь і північ Носівського району.

Виступаючи перед учасниками урочистої для району події, Володимир Хоменко привітав всіх присутніх із звершенням їх надій і зазначив, що цього року оновлені мостові переходи у Носівці, Бахмачі, Ніжині. У двох останніх містах ремонтні роботи завершуються і незабаром відбудеться відкриття шляхопроводів. «Будівництво сучасних автошляхів та транспортної інфраструктури – одне із пріоритетних завдань, на якому наголошує Президент України Віктор Янукович,» – акцентував очільник області.

На капітальний ремонт цього важливого для Носівщини мосту було спрямовано 4 млн. гривень за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. За три місяці напруженої роботи на автодорозі вдалося відновити якісне транспортне сполучення.

Володимир Хоменко наголосив, що без злагодженої роботи обласної та районної державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, замовників та підрядних організацій такого результату не було б.

Він побажав будівельникам, усім присутнім добра і здоров’я, непохитної віри в те, що тільки спільною працею зможемо побудувати краще життя в рідній Україні і вручив будівельникам відзнаки обласної державної адміністрації.

Народний депутат України Іван Куровський, голова районної державної адміністрації Анатолій Красносільський, керівник підрядної організації Михайло Гавриленко, Носівський міський голова Іван Пугач подякували будівельникам за роботу. Право перерізати стрічку та відкрити шляхопровід було надано голові обласної державної адміністрації Володимиру Хоменку, народному депутатові України Івану Куровському та керівнику підрядної організації Михайлу Гавриленку.

Обряд освячення шляхопроводу здійснив благочинний Носівського округу митрофорний протоієрей отець Михаїл.

Спілкуючись з журналістами на будівельному майданчику школи № 5, Володимир Хоменко зазначив, що ця школа буде оснащена за останнім словом сучасних засобів навчання разом з іншими п’ятьма школами області, які будуть введені в експлуатацію наступного року.

Народний депутат України Іван Куровський повідомив, що у новозбудованому будівельною організацією «Київжитлобуд» багатоквартирному будинку в Носівці після завершення опоряджувальних робіт наступного року три квартири отримають місцеві лікарі.

Під час робочої поїздки голову облдержадміністрації супроводжували заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Анатолій Бойко.










Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації