back

Весняний ярмарок на "Шанхаї"

10-03-2016 | 15:58

Весняне жіноче свято, яке приходить до нас щорічно, зібрало найкращих і найактивніших виробників місцевої продукції на ярмарок, який відбувся на ринку «Шанхай» у м. Чернігові минулих вихідних.

У цей весняний день численних покупців розважали гурт «Фортуна».

Щодо продавців, то вже на постійній основі на ринку «Шанхай» реалізують власну продукцію ПАТ «Ічнянський завод сухого молока і масла», ФГ «Колос» та ТОВ «Надія» (Куликівський район), СОК «Волинківська молочарська спілка» (Сосницький район), Носівське тепличне господарство, ПАТ «Чернігівриба», ТОВ МК «Добробут (Щорського району), ТД «Ратибор» та будинок сімейного типу (Городнянського району), приватна пекарня з с. Роїще та ФГ «Володимир» Чернігівського району, ТОВ «Борзнаптахопродукт».

До когорти продавців залучалися приватні особи-підприємці та особисті селянські господарства, які пропонували покупцям мед, свіже м’ясо, овочі, молочну продукцію.

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації у подальшому планує проведення тематичних ярмарків, до участі в яких запрошує всіх місцевих виробників сільськогосподарської продукції та харчових продуктів.

Департамент агропромислового розвитку ОДА