back

02-03-2016 14:31

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту Програми погашення у 2016 році кредиторської заборгованості, що обліковується на балансах Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації та Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації за виконані у 2011-2014 роках роботи

Програма погашення у 2016 році кредиторської заборгованості, що обліковується на балансах Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації та Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації за виконані у 2011-2014 роках роботи (далі – Програма) розроблена відповідно до вимог законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про місцеві державні адміністрації”.

Мета Програми - Розроблення механізму погашення кредиторської заборгованості за виконані у 2011-2014 роках роботи.

Регіональні замовники, розробники та виконавці - Управління капітального будівництва обласної державної адміністрації, Департамент житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури обласної державної адміністрації, Департамент фінансів обласної державної адміністрації.

Зауваження та пропозиції до проекту Програми приймаються Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації на адресу м. Чернігів, 14000, вул. Єлецька, 11 або за телефоном (04622) 4-02-84, електронною поштою: [email protected]  з 2 по 16 березня 2016 року включно.

Контактна особа: Ковальчук Наталія Михайлівна, начальник відділу економічного аналізу та договорів Управління капітального будівництва, (04622) 4-02-84.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Управління капітального будівництва облдержадміністрації

 

Програма погашення у 2016 році кредиторської заборгованості, що обліковується на балансах Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації та Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації за виконані у 2011-2014 роках роботи

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода