back

Рада Українського козацтва Чернігівської області продовжує свою роботу

16-11-2011 | 16:50

У серпні поточного року відповідно до постанови Уряду було утворено Координаційну раду з питань розвитку козацтва в Україні, як консультативно-дорадчий орган при Кабінеті Міністрів України. Її утворення стало ще одним важливим кроком на шляху реалізації державної політики. З метою піднесення статусу козацьких організацій та більш широкого залучення їх членів до процесів державотворення в Чернігівській області створено раду Українського козацтва, яка є консультативно-дорадчим органом Чернігівської обласної державної адміністрації.

16 листопада заступник голови облдержадміністрації, голова ради Віктор Тканко провів засідання ради Українського козацтва Чернігівської області.

Відкриваючи засідання, він закликав усіх присутніх до конструктивної праці і висловив надію, що рада стане вагомим інструментом взаємодії між козацькими громадськими організаціями та органами влади.

Учасники засідання обговорили та затвердили персональний склад ради, до якого увійшли 10 представників козацьких громадських організацій, 10 представників органів виконавчої влади та обласних організацій. Також рада розглянула та прийняла з додатками і пропозиціями оновлену редакцію Положення.

На завершення засідання члени ради Українського козацтва Чернігівської області домовились протягом тижня внести пропозиції до плану роботи ради на 2012 рік.







Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації