back

Про проблеми громади села Неданчичі

29-02-2016 | 14:43

Нещодавно голові облдержадміністрації Валерію Кулічу надійшло два колективні звернення від мешканців села Неданчичі Ріпкинського району.

У листі громада просить втрутитися у процес розподілення земельних ділянок біля Дніпра. На переконання селян згадана процедура відбувається із значними порушеннями, на які «заплющує очі» сільська рада. Аби детальніше розібратися у ситуації та заслухати усі сторони конфлікту, сьогодні до Неданчичів з робочим візитом їздив перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич.

Він поспілкувався з представниками громади та сільським головою безпосередньо. У зустрічі також взяли участь голова Ріпкинської РДА Борис Мелашенко, представники Ріпкинського відділення ГУНП та прокуратури.

Облдержадміністрація у межах своїх повноважень сприятиме вирішенню даної проблеми. Зокрема, голова ОДА звертатиметься до органів прокуратури та Національної поліції, з метою повторного розгляду обставин справи, — зауважив Леонід Сахневич.

Інше звернення стосувалося необхідності подальшого функціонування загальноосвітнього навчального закладу І-ІІ ступенів, де наразі навчається 23 учні.

Принагідно Леонід Сахневич оглянув місцеву школу та поспілкувався з педагогічним колективом.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації