back

Валерій Куліч новим патрульним: «У забезпеченні правопорядку можете розраховувати на підтримку влади»

19-02-2016 | 18:49

Сьогодні в Чернігові відбулася довгоочікувана подія – розпочала роботу нова патрульна поліція. На майданчику біля храму Святої великомучениці Катерини в присутності представників влади й громади міста 211 поліцейських склали присягу. І сьогодні ж заступили на чергування.

Участь у заходах з цієї нагоди взяли поважні гості: перший заступник міністра внутрішніх справ України Екатерина Згуладзе та заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький. Чернігівщину представляли голови облдержадміністрації Валерій Куліч та обласної ради Ігор Вдовенко, т. в .о. начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін, начальник управління СБУ в Чернігівській області Олександр Довженко, прокурор Чернігівської області Віктор Носенко та інші офіційні особи.

Перед керівництвом і загалом – представниками громадських організацій, жителями міста, журналістами – про готовність підлеглих до складання присяги доповідав начальник Управління патрульної поліції Чернігова, старший лейтенант поліції Олександр Леонов.

Звертаючись до особового складу нової патрульної поліції обласного центру, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч наголосив на тому, що жодна відокремлена структура не зможе докорінно змінити стан речей самотужки – можливість позитивних змін дає тільки згуртована робота. Тому очільник виконавчої влади області запевнив поліціянтів у повній та безумовній підтримці й взаємодії для забезпечення правопорядку, спокою та безпеки на Чернігівщині. «Ви ступили на непростий шлях. Будуть і важкі робочі будні, і не завжди вас зустрічатимуть із посмішкою. Але ви зробили свій вибір – дали присягу, а її дають раз і на все життя. Тому я вітаю вас із початком роботи і бажаю гідно нести службу», – звернувся до поліцейських Валерій Куліч.

У ході церемонії складення присяги, крім титульної події, також відбулися покладання квітів до монументу «Борцям за волю та незалежність України», символічний салют із козацьких гармат і святковий «Козацький марш».



Прес-служба облдержадміністрації