back

Управління капітального будівництва вирішує проблемні питання по довгобудам

19-02-2016 | 09:20

Днями заступник начальника Управління капітального будівництва ОДА Андрій Шуман, представник проектувальника Андрій Дорохін та голова Носівської РДА Олена Коршок радилися як вирішити проблемне питання по довгобудові.

Зокрема говорили про збереження об’єкту незавершеного будівництва високого ступеню готовності „Будівництво ЗОШ № 5 на 520 місць по вул.Вокзальна,115 в м.Носівка”, подальшої його добудови, в тому числі, корегування проектно-кошторисної документації.

Також обговорювалося питання щодо погашення заборгованості за послуги з електропостачання та охорону на об’єкті незавершеного будівництва. З цього приводу члени наради дійшли згоди щодо необхідності винесення даного питання на розгляд місцевої сесії та вирішення питання оплати заборгованості за охорону об’єкту за 2015 рік та 1 квартал 2016 року за рахунок субвенції з Носівського районного бюджету.

Питання щодо збереження та добудови об’єктів незавершеного будівництва з високим ступенем готовності є пріоритетним для Управління капітального будівництва ОДА.

Турбуючись про подальшу добудову об’єкту, даний проект внесено до Переліку об’єктів регіонального розвитку, які будуть фінансуватися у 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Управління капітального будівництва ОДА