back

Розширена колегія Державної міграційної служби України розпочала роботу в Чернігові

12-02-2016 | 18:12

Сьогодні, 12 лютого, на базі конференц-зали Чернігівської обласної ради розпочала роботу розширена колегія Державної міграційної служби України на чолі з керівником служби Максимом Соколюком за участі очільників управлінь ДМС з усіх областей України. Метою зборів є аналіз підсумків діяльності за минулий рік та визначення пріоритетів на поточний період.

У початковій частині роботи колегії участь також узяли т. в. о. начальника Головного управління національної поліції в Чернігівській області, полковник поліції Едуард Альохін та голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

Звертаючись до учасників зустрічі, голова Чернігівської ОДА привітав їх на Сіверській землі та висловив сподівання на те, що засідання колегії матиме практичні позитивні результати. Зокрема Валерій Куліч закцентував увагу на непродуктивній, на його думку, системі документообігу та загальній застарілості підходів у роботі служби. Він звернув увагу присутніх на важливість динамічного оновлення галузі, особливо – з огляду на перспективну передачу деяких функцій Державної міграційної служби Центрам надання адміністративних послуг на місцях.

Також нагадаємо, що 10 лютого було вручено перші ID-паспорти на Чернігівщині.



Прес-служба облдержадміністрації