back

Леонід Сахневич: Настав час виводити наш спорт з підвалів

12-02-2016 | 11:33

Спортивний зал, де тренувалися найвідоміші чернігівські боксери, давно потребував ремонту. І лише після того як восени минулого року там побував перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, справа зрушила з мертвої точки.

На сьогодні капітальний ремонт спортзалу, розташованого на базі Чернігівського вищого професійного училища № 15, завершено і вже відбулося його урочисте відкриття.

Як розповів Заслужений працівник фізичної культури та спорту, тренер з боксу Вадим Казанін, у залі займається близько двох сотень спортсменів. Серед них як титуловані боксери, призери всеукраїнських та міжнародних змагань, так і зовсім юні початківці. Тож зрозуміло, що створення належних умов для їх подальшого спортивного розвитку дозволить сягнути нових спортивних вершин.

— У всеукраїнському рейтингу з олімпійських видів спорту Чернігівщина посіла першу сходинку у категорії «Бокс», — повідомив перший заступник голови облдержадміністрації та висловив вдячність за це спортсменам, їх тренерам та Чернігівській федерації боксу в цілому.

— Ми бачимо оновлений гарний зал, хоч хочеться кращого. Вже настав час виводити наш спорт з підвалів, адже ми бачимо, що зростає нове покоління молодих людей, які боліють спортом і хочуть розвиватися в ньому, досягати успіхів, — зазначив Леонід Сахневич. Він також подякував усім благодійникам, які долучилися до ремонту спортзалу ДЮСШ «Колос» та подарував спортсменам дві пари боксерських рукавичок.

З оновленням залу спортсменів привітали директор професійного училища № 15 Віталій Спутай, найвідоміший чернігівський боксер, майстер спорту міжнародного класу Дмитро Митрофанов, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш.

Після урочистого відкриття залу чернігівських боксерок привітали з перемогою на чемпіонаті України, іншими високими спортивними досягненнями.






Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації