back

У домі багатодітної родини буде тепло

11-02-2016 | 16:22

11 лютого з робочим візитом до Ріпкинського району завітали Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш та начальник відділу з питань сім’ї та гендерної політики Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Руслана Нагорна.

На виконання обласної Програми «Реалізація Стратегії демографічного розвитку Чернігівської області на період до 2015 року» та з метою підтримки багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, обласні гості разом з сільським головою Миколою Наварою та начальником відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської РДА Олексадром Чаусом завітали в село Кувечичи до родини Козел, яка нещодавно переїхала. Для поліпшення умов життя, сім’я отримала в подарунок котел для опалення будинку.

Батьки виховують шестеро дітей, найстаршому – 13 років, наймолодшому – 1 рік.

Переїхавши до нового будинку, який не є до кінця обладнаним, родина скаржилася на постійну сирість та холод. Нарешті здійснилася мрія багатодітної сім’ї. Подарунок був доставлений з обласного центру в будинок родини. Крім цього діти також отримали солодкі подарунки.

Департамент сім'ї, молоді та спорту облдерджадміністрації